Een referentie voor catering services
Sinds 2008 staat Duo Catering in voor cateringdiensten bij meer dan 50 bedrijven, instellingen en overheidsdiensten, gaande van sandwichbars tot zelfbedieningsrestaurants of room service, centrale keukens, directierestaurants, recepties...
Onze visie en missie:
- Visie: een voortrekkersrol in de collectiviteitencatering op de Belgische markt bekleden
- Missie: dagelijks een superieure service leveren, in lijn met de verwachtingen van klanten, medewerkers en stakeholders en rekening houden met hun diversiteit.
Onze kwaliteitsfilosofie:
- Garantie op een kwaliteitsvolle dienstverlening voor een juiste prijs
- Gericht op de klant met respect voor noden en wensen
- Een dienstverlening die dicht bij de klant staat, elke dag opnieuw
- Een tevreden klant én tevreden consumenten
- Toegevoegde waarde creëren voor klanten
Onze kernwaarden:
- Kwaliteit: Wij willen een dienstverlening van superieure kwaliteit leveren, zowel wat de bereiding van maaltijden betreft als in de relatie met onze klanten en consumenten. Daarom staan we dicht bij de klant zodat wij snel en efficiënt op verwachtingen kunnen inspelen.
- Teamgeest: doelstellingen bereiken wij door een vlotte samenwerking die groeit uit respect en waardering voor elk individu. Dat zorgt voor vertrouwen, wederzijdse ondersteuning en verrijking g. Het delen van succesvolle praktijkmodellen en verwezenlijkingen zijn onmisbaar om als bedrijf te groeien.
- Respect-integriteit: de mensen om ons heen behandelen we met respect, maar dat geldt ook voor de infrastructuur en toestellen die ter beschikking gesteld worden en vanzelfsprekend passen wij strikt de regels, procedures en wetten toe die we geacht zijn na te leven.
- Pragmatisme: ons personeel werkt efficiënt en nauwkeurig en streeft ernaar continu de taken te optimaliseren.
De beheerprincipes van Duo Catering:
- Klanten en consumenten een uitstekende dienstverlening bieden: hun tevredenheid vormt de basis voor een langdurig partnerschap.
- Personeel zich laten ontwikkelen en erkenning geven: Een gemotiveerde medewerker bloeit open en wil al zijn mogelijkheden ontplooien. Dat maakt hem loyaal naar de klant én naar zijn werkgever toe.
- Gezondheid, veiligheid en milieu zijn constante aandachtspunten: De gezondheid van de consument en de veiligheid van de medewerker zijn absolute prioriteiten waarop niet wordt ingeleverd. Respect voor het milieu wordt geïntegreerd in onze vrijwillige inzet voor een verantwoorde en duurzame catering.
- Evenwichtige groei: Een gezonde, positieve groei van een bedrijf is enkel mogelijk als risico’s goed ingeschat worden.
- Toegevoegde waarde: Toegevoegde waarde creëren, waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening én de ontwikkeling en het voortbestaan van de organisatie.