De huidige openstaande vacatures
Functiebeschrijving
We zijn actief op zoek naar een kok / kokkin om het bestaande team te versterken.
Voltijds dagwerk. Eén weekend op twee.
Uw missie
Doelstelling :
- Alle keukenactiviteiten uitvoeren: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
- Planning en organisatie.
Belangrijkste taken :
- Voert alle bereidingen uit en zorgt voor de schikking en presentatie van de gerechten. Stelt hiervoor de planning en organisatie van de activiteiten op.
- Zorgt voor de berekening van de bestellingen en controleert alle benodigde ingrediënten.
- Garandeert de kwaliteit van alle gerechten.
1. Voorbereidende werkzaamheden :
- Voert de mise-en-place uit voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, sauzen, salades, desserts, gebak.
- Bereidt vlees, vis en gevogelte; maakt alle sauzen.
- Voert bereidingen uit voor banketten of buffetten.
2. Tijdens de service :
- Bereidt en werkt gerechten af volgens de bestelling; respecteert planning/timing, recept, werkmethode en organisatie.
- Schikt en garneert de gerechten op borden of schotels en plaatst ze in het bain-marie; respecteert de porties van de verschillende maaltijdcomponenten.
- Zorgt voor een optimaal gebruik van grondstoffen, presentatie, smaak en kwaliteit.
- Geeft instructies aan keukenmedewerkers.
- Geeft op verzoek uitleg over de samenstelling van de gerechten.
3. Na de service :
- Ruimt de keuken op.
- Controleert en verwerkt voedselresten.
- Controleert de kwaliteit en versheid van de producten.
- Zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen.
- Houdt orde en netheid in koelkasten en diepvriezers.
- Controleert de voorraad en plaatst de nodige bestellingen, controleert de kwaliteit en hoeveelheid van de leveringen, meldt afwijkingen.
- Reinigt de werkplek en keukengerei.
- Zorgt voor orde, netheid en veiligheid in de keuken.
- Respecteert de veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden.
- Meldt problemen en defecten.
Gewenste ervaring
5 jaar ervaring als kok / kokkin in een collectieve keuken.
Voordelen
Eindejaarspremie, ecocheques, hospitalisatieverzekering, sociaal abonnement, geleverde uniformen; chef-premie na een succesvolle proefperiode volgens afspraak.
Wij bieden u
- Voortdurende opleiding
- Stabiele werkgelegenheid in een sterk groeiend bedrijf
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten
- Een uitdaging in een bedrijf gericht op mensen, het welzijn van personeel en klanttevredenheid
Functiebeschrijving
We zijn actief op zoek naar een zelfstandig werkende kok om het bestaande team te versterken.
Voltijds, geen split shifts, daguren, soms een avondshift tot 19u.
Afwisselend weekendwerk.
Uw missie
Doelstelling :
- Uitvoeren van alle keukenactiviteiten: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
- Planning en organisatie.
Belangrijkste taken :
- Uitvoeren van alle bereidingen en zorgen voor de schikking en presentatie van de gerechten. Opstellen van de planning en organisatie van de activiteiten. Zorgen voor de berekening van de bestellingen en controle van alle benodigde ingrediënten. Garanderen van de kwaliteit van alle gerechten.
1. Voorbereidende werkzaamheden:
- Uitvoeren van de mise-en-place voor alle warme en koude gerechten:
soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, sauzen, salades, desserts, gebak
- Bereiden van vlees, vis en gevogelte; maken van alle sauzen
- Uitvoeren van voorbereidingen voor banketten of buffetten
2. Tijdens de service:
- Bereiden en afwerken van gerechten volgens bestelling; respecteren van planning/timing, recept, werkmethode en organisatie van het werk
- Schikken en garneren van gerechten op borden of schalen en plaatsen in het bain-marie, respecteren van de porties van de verschillende maaltijdcomponenten
- Zorgen voor optimaal gebruik van grondstoffen, presentatie, smaak en kwaliteit
- Geven van instructies aan keukenhulpen
- Geven van uitleg over de samenstelling van gerechten op verzoek van de klant
3. Na de service:
- Opruimen van de keuken
- Controleren en verwerken van voedselresten
- Controleren van de kwaliteit en versheid van de producten
- Zorgen voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
- Orde en netheid handhaven in koelkasten en diepvriezers
- Controleren van de voorraad en plaatsen van de nodige bestellingen, controleren van de kwaliteit en hoeveelheid van leveringen, melden van afwijkingen
- Reinigen van de werkplek en keukengerei
- Zorg dragen voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
- Respecteren van veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
- Melden van problemen en defecten.
Gewenste ervaring
3 jaar ervaring als kok in een collectieve keuken
Voordelen
- Ecocheques
- Hospitalisatieverzekering
- Geleverde uniformen
- Kilometervergoeding in afwachting van een bedrijfswagen bij een positieve evaluatie na een proefperiode
Wij bieden u
- Stabiele werkgelegenheid in een sterk groeiend bedrijf
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten
- Een uitdaging in een bedrijf dat zich richt op mensen, het welzijn van het personeel en klanttevredenheid
Functiebeschrijving
We zijn actief op zoek naar een zelfstandig werkende kok om het bestaande team te versterken.
Voltijds, geen split shifts, daguren, soms een avondshift tot 19u.
Afwisselend weekendwerk.
Uw missie
Doelstelling :
- Uitvoeren van alle keukenactiviteiten: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
- Planning en organisatie.
Belangrijkste taken :
- Uitvoeren van alle bereidingen en zorgen voor de schikking en presentatie van de gerechten. Opstellen van de planning en organisatie van de activiteiten. Zorgen voor de berekening van de bestellingen en controle van alle benodigde ingrediënten. Garanderen van de kwaliteit van alle gerechten.
1. Voorbereidende werkzaamheden:
- Uitvoeren van de mise-en-place voor alle warme en koude gerechten:
soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, sauzen, salades, desserts, gebak
- Bereiden van vlees, vis en gevogelte; maken van alle sauzen
- Uitvoeren van voorbereidingen voor banketten of buffetten
2. Tijdens de service:
- Bereiden en afwerken van gerechten volgens bestelling; respecteren van planning/timing, recept, werkmethode en organisatie van het werk
- Schikken en garneren van gerechten op borden of schalen en plaatsen in het bain-marie, respecteren van de porties van de verschillende maaltijdcomponenten
- Zorgen voor optimaal gebruik van grondstoffen, presentatie, smaak en kwaliteit
- Geven van instructies aan keukenhulpen
- Geven van uitleg over de samenstelling van gerechten op verzoek van de klant
3. Na de service:
- Opruimen van de keuken
- Controleren en verwerken van voedselresten
- Controleren van de kwaliteit en versheid van de producten
- Zorgen voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
- Orde en netheid handhaven in koelkasten en diepvriezers
- Controleren van de voorraad en plaatsen van de nodige bestellingen, controleren van de kwaliteit en hoeveelheid van leveringen, melden van afwijkingen
- Reinigen van de werkplek en keukengerei
- Zorg dragen voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
- Respecteren van veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
- Melden van problemen en defecten.
Gewenste ervaring
3 jaar ervaring als kok in een collectieve keuken
Voordelen
- Ecocheques
- Hospitalisatieverzekering
- Geleverde uniformen
- Kilometervergoeding in afwachting van een bedrijfswagen bij een positieve evaluatie na een proefperiode
Wij bieden u
- Stabiele werkgelegenheid in een sterk groeiend bedrijf
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten
- Een uitdaging in een bedrijf dat zich richt op mensen, het welzijn van het personeel en klanttevredenheid
Description du poste
Nous recherchons activement un(e) chef(fe) de partie pour travailler dans une résidence service située sur Bruxelles.
Votre mission
En tant que chef(fe) de partie vous exécuter toutes les activités de cuisine: mise en place, préparer, disposer et garnir les mets. Coordonner et superviser si besoins les commis ou manœuvre de cuisine.
Vos tâches
1. Service préparatoire:
- réaliser la mise en place des mets : potages, entrées, plats de résistance, sauces, salades, desserts, pâtisseries
- cuire la viande, les poissons et la volaille; préparer toutes les sauces
- exécuter les préparations
2. Pendant le service:
- préparer et achever les mets d'après la commande
- disposer les aliments sur assiettes ou plats ou les place au comptoir/bain-marie,
- aider les collègues durant les périodes de pointes
3. Après le service:
- débarrasser la cuisine
- contrôler et traiter les restes de nourriture
- contrôler la qualité et la fraîcheur des produits
- assurer l'entreposage et la conservation hygiénique des denrées alimentaires
- maintenir l'ordre et la propreté dans les frigos et surgélateurs
- contrôler le stock et réalise les commandes nécessaires, contrôler la qualité et la quantité des livraisons, signaler les anomalies
- nettoyer le lieu et les instruments de travail
- assurer l'ordre, la netteté et la sécurité dans la cuisine
- respecter les normes de sécurité pendant les activités
Type d'emploi :
Temps plein 38h/semaine
Horaires :
7h00-15h06
Expérience:
cuisine de collectivité: 5 ans (Requis)
Lieu du poste :
En présentiel
Date de début prévue :
Immédiatement
We zijn actief op zoek naar een fulltime assistent sectorverantwoordelijke om te werken in de regio Fernelmont.
Uw missie
U start en organiseert het werk in de productiekeuken en assisteert de verantwoordelijke van de centrale keuken bij het dagelijks beheer.
Belangrijkste taken
U plant de organisatie van het productiekeukenteam:
- u stuurt de activiteiten van het keukenpersoneel aan door instructies en richtlijnen te geven;
- u superviseert de mise-en-place en bereidingen: kwaliteitscontrole, toepassing van recepten of technische fiches, verwerking, porties, presentatie, enz.;
- u plaatst de nodige bestellingen;
- u werkt actief samen binnen de overleggroep van de centrale keuken over processen, nieuwe klanten, enz.;
- u houdt toezicht op hygiëne, orde en netheid in de keuken evenals op de presentatie en hygiëne van het personeel;
- u controleert de naleving van veiligheidsnormen en andere opgelegde richtlijnen.
U verwerkt allerlei administratieve gegevens (goede beheersing van Excel en Word is essentieel).
Wij bieden u
- Een stabiele baan in een sterk groeiend bedrijf.
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten.
Voordelen
- Ziekenhuisverzekering
- Maaltijdcheques
- Ecocheques
- Bedrijfstrainingen
- Geleverde uniformen
- Bedrijfswagen
Wij werven af en toe verschillende profielen: chef-kok(ken), kok(ken), chef de partie(ën), keukenhulp(en), keukenmedewerker(s), buffetmedewerker(s), afwasmedewerker(s), diëtist(en) / voedingsdeskundige(s), chauffeur(s) bezorger(s), stagiair(e)s (HORECA, Diëtetiek, Informatica, Human Resources, ...)
Aarzel niet om ons uw spontane sollicitatie te sturen!
Vous souhaitez en savoir plus sur notre entreprise ?
Wilt u solliciteren voor een van deze vacatures?
Vul alstublieft het contactformulier in, vergeet niet uw contactgegevens te vermelden, de vacature waarvoor u solliciteert te noemen en uw cv bij te voegen.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.